Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вночі вандали поперевертали серед вулиці сміттєві урни

Новина
14.03.2019

Неодноразово порушувалось питання про те, що культура поведінки мешканців нашого міста дуже низька та таких масштабів воно не сягало. В ніч на 11 березня в міському парку та по вул. Миколаївська поблизу міського територіального центру невідомі серед ночі повалили та перенесли на середину дороги урни. Що хулігани хотіли цим вчинком донести громадськості незрозуміло, та подібні дії залишати поза увагою неприпустимо, адже такі вчинки будуть продовжуватись і головним мотиватором цьому буде безкарність.

Звертаємось до небайдужих, свідомих громадян, якщо хтось бачив або знає хто причетний до даного злодіяння прохання звернутися до відділення поліції.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше